Valg af spejl til badeværelset

Trænger du til et nyt spejl på badeværelset? Et spejl er et vigtigt element på badeværelset, da det er alfa og omega i forhold til den daglige soignering. Det er rart at kunne se sig selv i spejlet, når håret skal sættes, skægget skal ordnes, eller når makeuppen skal sidde lige i skabet. Du bør derfor ikke tage let på din beslutning, når du skal vælge et spejl til dit badeværelse. 

Find frem til dit budget

Inden du går i gang med at kigge efter et nyt badeværelsesspejl, skal du finde frem til dit budget. Der findes nemlig spejle til badeværelset i mange forskellige prisklasser, og der er absolut ingen grund til at bruge tid på at kigge på spejle, der ligger uden for dit budget. Så find frem til dit budget for at udelukke alle de spejle, du alligevel ikke har råd til at købe. Det gør din søgning meget lettere.

Hav stilen på dit badeværelse in mente

Når du skal til at kigge efter det perfekte spejl til dit badeværelse, skal du have rummets stil in mente. Derved får du nemlig et spejl, der matcher resten af indretningen. Har du et badeværelse med en romantisk indretning, bør du eksempelvis ikke vælge et moderne spejl, da det ikke kommer til at komplementere indretningen. 

Lys i spejlet eller ej?

Rigtig mange foretrækker at have et spejl med lys på badeværelset. Hvis du også synes, at det er ideelt til dig og dit badeværelse, kan du eksempelvis kigge nærmere på et rundt spejl med lys