Hvordan vælger man en god flise til badeværelset?

Badeværelset kan være et svært rum at indrette. Her handler det ikke kun om, at design og stil skal være på plads – der er også krav til hvordan de enkelte elementer installeres, så man blandt andet undgår fugtskader, når det hele står færdigt. Derfor er det ofte et rum, vi ikke giver særlig meget tanke, indtil det en dag skal renoveres. Og hvordan vælger man så en den perfekte flise?

Find en farve og stil der passer til jer

Hvis du er på helt bar bund når du kigger på badeværelsesfliser – så er et godt sted at starte, faktisk uden for selve badeværelset. Er der nogle bestemte farver eller en særlig stilart der går igen i dit hjem? Det kan være du kan bruge det til at vælge hvilket design flisen skal have.  

 

Hvis det skal være moderne og minimalistisk, kan du overveje fliser i en ensfarvet grå, hvid eller sort farve. Og hælder du mere til det traditionelle, kan du overveje fliser i en beige eller lysebrun farve.

Vælg en flise i den rette størrelse

Størrelsen på fliserne kan også påvirke, hvordan dit badeværelse ser ud. Hvis du har et lille badeværelse, kan små fliser give rummet en følelse af større. Hvis du har et større badeværelse, kan større fliser skabe en mere sammenhængende og strømlinet look.

Når du både tænker over, størrelse og farve finder du hurtigt den perfekte flise til dit badeværelse, der både ser godt ud og som passer ind