Skal jeg købe en ny eller brugt sofa?

Er du på jagt efter en ny sofa? I så fald har du et væld af muligheder. Der findes en masse forskellige sofaer på markedet, så du kan være sikker på at finde en sofa, der passer perfekt til dig og dit hjem. 

Ikke nok med at du skal finde ud af, hvilken type sofa du skal vælge, og hvilken farve den skal være, skal du ydermere beslutte, om det skal være en ny eller en brugt sofa. Der er fordele og ulemper ved begge dele, så det er helt op til dig og din personlige præference.

Fordele ved en ny sofa

Fordelen ved at vælge en ny sofa er, at den aldrig er blevet brugt af nogen som helst. Du får altså en sofa, som du er den første, der bruger. Sofaen er derfor uden nogen former for slid, pletter, skidt og så videre. En anden fordel ved en ny sofa er, at du kan få lige præcis den sofa, som du allermest drømmer om.

Fordele ved en brugt sofa

Der er skam også fordele ved at vælge en brugt sofa. Den største fordel er helt klart, at du kan købe en lækker sofa til en billigere pris. Har du eksempelvis kig på en sofa, der koster mere, end hvad du har råd til, kan det være, at du kan købe den brugt og derved få råd til den. 

Endnu en fordel ved en brugt sofa er, at du måske ikke er lige så øm over den. Du vil måske ikke have lige så meget imod, at dine kæledyr ligger på den, eller dine børn taber noget i sofaen.