Find den rigtige køkkenbordplade til dine behov

Hvis du skal have et helt nyt køkken, er valg af bordplade en af de vigtigste beslutninger. Bordpladen har en stor betydning for dit køkkens samlede udtryk, og så er den også en bekostelig affære. 

Derfor er det vigtigt, at du ender med den helt rigtige køkkenbordplade. Her finder du flere vigtige overvejelser, som du bør gøre dig, når du skal vælge en bordplade.

Hvilken bordplade skal jeg vælge?

Der er flere forskellige ting, som du bør tænke over, når du er på udkig efter en bordplade til dit køkken. Disse overvejelser er følgende:

  • Hvor mange penge kan du bruge på en køkkenbordplade?
  • Hvordan skal bordpladen se ud? Hvilket materiale skal den være lavet af, og hvilken farve skal den være? Du kan eventuelt tage et nærmere kig på en skifer bordplade.
  • Vil du gerne have mulighed for at kunne sætte varme ting på bordpladen, eller er det lige meget?
  • Hvor meget rengøring og vedligeholdelse er ok for dig?

Derudover er det værd at tænke over, hvor meget køkkenbordpladen skal kunne holde til i hverdagen. Ønsker du eksempelvis en bordplade, der skal kunne holde til, at du placerer en våd karklud på den? Eller skal det være muligt for dig at spilde rødvin på bordpladen uden, at der bliver efterladt et mærke eller en misfarvning?

Hvis du gør dig ovenstående overvejelser, vil du ende med en bordplade, der passer perfekt ind i dit køkken samt til dine behov. Du kan også få rådgivning fra professionelle, hvis du har brug for det.