Ikea håndklæder

Håndklæder i lækker kvalitet – Få den bedste start på dagen

Håndklæder i lækker kvalitet – Få den bedste start på dagen – IKEA

Et godt håndklæde er din bedste ven på badeværelset og en god investering. Hos IKEA har vi et bredt udvalg af håndklæder i forskellige stilarter og farver.

Se vores badehåndklæder i forskellige farver her – IKEA

Se vores badehåndklæder i forskellige farver her – IKEA

Se vores store sortiment af absorberende og holdbare badehåndklæder. Vi har badehåndklæder i forskellige stilarter, materialer og farver. Se mere her.

Små håndklæder og hårhåndklæder i flotte farver – IKEA

Små håndklæder og hårhåndklæder i flotte farver – IKEA

Se det store IKEA sortiment af absorberende og holdbare håndklæder. Vi har små håndklæder og hårhåndklæder i forskellige stilarter og farver.

Babyhåndklæder og -vaskeklude – IKEA

Babyhåndklæder – Køb håndklæder og vaskeklude til baby her – IKEA

Se vores sortiment af praktiske og sjove håndklæder til babyer. Find vores babyhåndklæder med hætte af 100% bomuld. Se flere babyhåndklæder og vaskeklude her.

SALVIKEN Håndklæde, hvid, 50×100 cm – IKEA

SALVIKEN Håndklæde, hvid – IKEA

SALVIKEN Håndklæde, hvid. En skøn følelse som i en spa, med et karakteristisk vaffelmønster på den ene side og blød frotté på den anden, så du kan vælge den komfort og det udtryk, der passer dig bedst. Meget fugtabsorberende og fremstillet af mere bæredygtigt indkøbt bomuld.

Gæstehåndklæder – Når kun det bedste er godt nok – IKEA

Gæstehåndklæder – Når kun det bedste er godt nok – IKEA

Se vores sortiment af bløde og lækre gæstehåndklæder. Find små håndklæder i mange forskellige farver. De er alle absorberende og slidstærke.

FREDRIKSJÖN Håndklæde, mørkegrå, 50×100 cm – IKEA

FREDRIKSJÖN Håndklæde, mørkegrå, 50×100 cm Det tykke, grå håndklæde med en klassisk stribet kant er ren luksus. Det tætte, tvundne garn føles blødere og blødere efter hver vask. FREDRIKSJÖN håndklæder fås i flere størrelser til forskellige formål og er fremstillet af 100% bomuld.

VINARN Badehåndklæde, lysegrå/beige, 100×150 cm – IKEA

VINARN Badehåndklæde, lysegrå/beige, 100×150 cm Blandingen af bomuld og viskose gør dette håndklæde i lys beige ekstra blødt og superabsorberende. Kanten med vaffelstruktur giver det en følelse af kvalitet. Denne bomuld-/viskoseblanding er ekstra blød og absorberende.

DIMFORSEN Håndklæde, grå, 50×100 cm – IKEA

DIMFORSEN Håndklæde, grå, 50×100 cm Et blødt og behageligt håndklæde i stålgrå med en pink strop som en dekorativ detalje. Blandingen af bomuld/viskose er både let og absorberende. Stroppens kontrastfarve giver designet en dekorativ detalje.

Keywords: ikea håndklæder, håndklæder ikea