Ikea bluetooth

Bluetooth-højttalere – Spil din yndlingsmusik overalt – IKEA

Bluetooth-højttalere – Spil din yndlingsmusik overalt – IKEA

Vi præsenterer vores nye Bluetooth-højttalerlampe med Spotify Tap™ afspilning, som streamer alle dine yndlingssange med kun et tryk på en knap.

Med Bluetooth-højttalere er du garanteret kvalitetslyd. Vælg mellem flere størrelser, modeller og farver – og tag musikken med dig ud. Klik her.

Moderne højttalere med BLuetooth eller wi-fi – Se dem her

Moderne højttalere med BLuetooth eller wi-fi – Se dem her – IKEA

Praktiske trådløse højttalere med bluetooth eller wi-fi i enkelt deisgn der passer ind i din indretning. Vælg mellem flere farver og størrelser.

ENEBY Bærbar Bluetooth-højttaler, sort, 15×7.5 cm – IKEA

ENEBY Bærbar Bluetooth-højttaler, sort, 15×7.5 cm. Med denne bærbare højttaler kan du høre musik overalt i dit hjem – og højttaleren har batterier, så du kan tage den med dig overalt.

ENEBY Bluetooth-højttaler, hvid/gen. 2, 20×20 cm – IKEA

ENEBY Bluetooth-højttaler, hvid/gen. 2, 20×20 cm ENEBY Bluetooth® højttaler, generation 2, har forbedret ydelse, og højttaleren giver dig en klar og kraftfuld lyd, uanset hvor du placerer den. Hvis du vil have stereolyd, kan du parre to ens ENEBY højttalere og få en større lydoplevelse.

Start sommeren rigtigt med vores nye Bluetooth-højttaler – IKEA

VAPPEBY Lampe med Bluetooth-højttaler, udendørs/grå

VAPPEBY Lampe med Bluetooth-højttaler, udendørs/grå – IKEA

VAPPEBY Lampe med Bluetooth-højttaler, udendørs/grå Musik i haven eller på altanen? Tag VAPPEBY lampe med højttaler med udenfor, og slap af med dine yndlingssange. Med Spotify Tap playback™-funktionen har du musikken lige ved hånden!

Hjælp til ENEBY Bluetooth® højttalere – IKEA

Disse korte instruktionsvideoer viser, hvordan du monterer, opsætter og tilpasser ENEBY Bluetooth® højttalere Omfatter ENEBY 30, ENEBY 20, ENEBY bærbar og ENEBY bærbar Bluetooth® højttalere. Monteringsanvisninger medfølger til montering på væg og stativ.

VAPPEBY Bluetooth-højttaler, jordnødformet/grøn – IKEA

VAPPEBY Bluetooth-højttaler, jordnødformet/grøn Dans til diskolys, der pulserer til din yndlingsmusik, eller fald trygt i søvn med en natlampe og en godnathistorie. VAPPEBY højttaler med lampe er en sikker og sjov ven for dit barn – hvor som helst og når som helst i hjemmet.

SYMFONISK: Vær smart, og lyt til dit hjem – IKEA

Sæt smart lyd på dit hjem – IKEA

Skal dit hjem ha’ sit eget soundtrack? Nu kan du få smart lyd i hjemmet. IKEA og Sonos har kombineret deres viden om boligindretning og lydekspertise, og resultatet af samarbejdet er SYMFONISK bordlampe med wi-fi-højttaler og SYMFONISK wi-fi-højttaler. Smart lyd skaber en fantastisk stemning.

VAPPEBY Lampe med Bluetooth-højttaler, udendørs/blå

VAPPEBY Lampe med Bluetooth-højttaler, udendørs/blå – IKEA

VAPPEBY Lampe med Bluetooth-højttaler, udendørs/blå Musik i haven eller på altanen? Tag VAPPEBY lampe med højttaler med udenfor, og slap af med dine yndlingssange. Med Spotify Tap playback™-funktionen har du musikken lige ved hånden!

Keywords: ikea bluetooth